Tjänster

PAKET MED FAST PRIS PÅ ELLER SKRÄDDARSYTT FÖR DIG

Du som tycker det känns skönt att ha en och samma summa att betala varje månad, kan välja vårt tjänstepaket med fast pris. Då ingår allt du behöver, inklusive upp till 10 timmar löpande bokföring varje månad.

Vi kan förstås också skräddarsy våra tjänster utifrån dina behov, till fast eller löpande pris.

VÅRA TJÄNSTER

LÖPANDE BOKFÖRING

Vi hittar rutiner tillsammans som gör din löpande bokföring så smidig som möjligt. Digitala verktyg gör det lättare att redovisa och få inblick i de aktuella siffrorna. I löpande bokföring ingår alltid kvittohantering, momsredovisning, rapporter och avstämningar. Vi kan vi också ta hand om betalningar, fakturering och budgetering.

LÖNEADMINISTRATION

Om du vill ha hjälp med löner på ditt företag tar vi hand om beräkning, utbetalningar, utlägg, reseräkningar, semesterberäkning, rapportering och arbetsgivardeklaration. Vi ordnar förstås också lönespecifikationer och skickar kontrolluppgifter till Skatteverket.

BOKSLUT OCH ÅRSREDOVISNING

Årsbokslut är en självklar del av vårt arbete, men du kan också få hjälp med periodbokslut under räkenskapsåret. Efter att räkenskapsåret är slut hjälper vi dig också med företagets inkomstdeklaration. Behöver du rådgivning i samband med bokslut – eller när som helst – finns vi här med vår expertis kring till exempel skatt och regler för utdelning.

RÅDGIVNING

Utöver rådgivning i samband med årsbokslut, finns vi här som ditt bollplank om du behöver hjälp med affärsutveckling, lönsamhetsanalys, skatterådgivning, strategi och budgetering. Vi kan också ge dig råd kring nybildning och ombildning av bolag.

TJÄNSTEPAKET

KOMPLETT PAKET MED BOKSLUT

För dig som vill ha koll på kostnaderna och ha samma pris varje månad.

Det här ingår:

Löpande bokföring (upp till 10 timmar per månad)

Månadsvis momsredovisning

Månadsvis avstämning

Bokslutsarbete

Årsredovisning

Företagets inkomstdeklaration

Fakturering

Betalning av leverantörsfakturor

Pris per månad: 7 000 kronor